SALIN VUOKRAUS

Salin koko on reilu  80m2 ja siellä on peilit, sekä balettitangot. Lattia on tanssimattoa.

Edullisimman tuntivuokran saa vuokraamalla vakiovuoron koko vuodeksi, tai lukukaudeksi. Tuolloin yhden tunnin vuokra on 480 vuosi tai 250e lukukausi.
Mikäli olet satunnainen käyttäjä, alla näet listahinnat. Ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tarpeestasi ja tilanteestasi.

Mikäli toimit yhdistyksen tai muun voittoa tavoittelemattoman organisaation nimiin, alennukset ovat neuvoteltavissa.
 
Yhden tunnin vuokra on 20e.
Kuukausivuokra 1h/vko on 70e .
2 tuntia viikossa 35e/kerta tai 130e/kk. Huom. Tämä hinta tarkoittaa yhtä kahden tunnin yhtäjaksoista vuokrausta ja yhtä ryhmää. 
Yhden illan vuokra 70e (kk 280e).
 
Salissa ei saa kulkea ulkokengillä, eikä kengillä, joilla on kävelty ulkona, ilman että niiden pohjat on huolellisesti pesty.
Salin vuokraaja vastaa kaikista aiheutetuista vahingoista vuokrausaikana.
Sali on tarkoitettu ensisijaisesti tanssi-, musiikkiliikunta- ja teatteriharjoitteluun. Muiden lajien kohdalla on syytä varmistaa soveltuvuus.
Salin vuokraaja huolehtii siitä että tilat jäävät siisteiksi seuraavan ryhmän tulla. Salin lattia pyyhitän irtoroskista AINA tuntien välillä sitä varten salista löytyvällä lakaisimella. Mikäli käyttö ei ole sovittua, tai siisteydestä ei huolehdita, vuokraoikeus päätty ja/tai siivouksesta, sekä vahinkojen korjauksesta laskutetaan erikseen.
IMG_2512.jpeg